Udgivet fre d. 25. sep 2015, kl. 14:26

Jesper Erbs Mikaelsen skal i de næste fire måneder være praktikant hos Lars Morthorst Christiansen og Jørn A. Peder­sen. Det er som en del af den teologiske uddannel­se, som han nu har været i gang med i fem år.

Jesper er 26 år gammel og har været engageret ved et par kirker i Aarhus og nogle gange prædiket ved gudstjenester.

Han kan godt lide sport og har i sommer jublet over FC Midtjyllands første danskemesterskab og glædet sig over at Viborg og AGF igen er med i Superligaen.

”Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer!” Fil 4,4 er et godt vers til at udtrykke, hvad jeg gerne vil. Jeg håber, at jeg kan være med til at skabe glæde over Jesus. Vi har så meget at være taknemmelige og glade for. Gud har givet os en dejlig jord at leve på. Han har givet os en Frelser. Han vil give os en endnu bedre ny jord at leve på! Jeg glæder mig til at dele Bibelens gode budskab med jer!

Og til at også være en del af Bjerring og Mammen sogne!” siger Jesper.

Han vil medvirke og nogle gange prædike ved gudstjenester. I gudstjenestelisten står der JM først, når han prædiker og sidst, når han blot medvirker ved gudstjenesten.

Jesper skal deltage i mini- og konfirmandundervisningen.

Han vil stå for det meste ved bibelmaraton og være med ved dåbs-, vielses- og begravelsessamtaler, hvor der muligt, og hvis der gives lov af de pårørende.

Kategorier Nyt fra præsten